OSMANİYE / BAHÇE - Nohut İlkokulu

Nohut İlkokulu

Nohut Köyü Bahçe/Osmaniye
Vizyon
VİZYONUMUZ Okulumuzda, bilgi ve beceri yönünden gelişme temel ihtiyaçtır. Okulumuzda her öğrenci, kendini her yönden yeterince bilgiyle donatılmış olarak mezun olmalıdır. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalıdır. Okulumuz teknolojinin bütün olanaklarını öğrencilerimize sunmakta kararlıdır. Okulumuzda her veli, öğrencisine genel olarak gelişim yönünden her türlü fırsatın verileceğine inanmalıdır.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
SOBA
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gidiş geliş yapmaktadır. Okulumuz Bahçe Merkez´e 7 km, Osmaniye Merkeze ise 25 km´dir.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Osmaniye - Gaziantep Yolu üzerinde olup, Osmaniye tarafında Ana Yola 2 km´dir.
OSMANİYE İL MERKEZİNE 25 KM. BAHÇE İLÇESİNE 7 KM.